Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری مشهد گفت: مقرر شده است پرداخت حق بیمه و هزینه قبوض برق و گاز واحدهای اقتصادی آسیب دیده از کرونا شامل ۱۳ رسته شغلی مهلت داده شود.

به گزارش قدس آنلاین، شکوه میرشاهی معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری مشهد گفت: پس از شیوع ویروس بیماری همه‌گیر کرونا و زیان کسب و کارها تاکنون ۳۴ هزار نفر در این شهرستان درخواست دریافت بیمه بیکاری کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: ۱۳ درصد از متقاضیان بیمه بیکاری در این شهرستان قرارداد کاری دائم و ۷۸ درصد نیز قرارداد موقت داشته اند.
معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری مشهد ادامه داد: مقرر شده است پرداخت حق بیمه و هزینه قبوض برق و گاز واحدهای اقتصادی آسیب دیده از کرونا شامل ۱۳ رسته شغلی استمهال شود.
میرشاهی بیان کرد: همچنین دولت به ازای هر نیروی کار، تسهیلات ۱۶۰ میلیون ریالی به بنگاه‌ها و کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا اختصاص داده است که البته این اقدام مشروط به  اخراج نکردن نیروی کار مورد نظر است.
او تصریح کرد: مراکز تولید و توزیع غذاهای آماده اعم از رستوران‌ها، بوفه‌ها، طباخی، تالارهای پذیرایی، قهوه‌خانه‌ها، اغذیه فروشی‌ها، مراکز مربوط به گردشگری شامل هتل‌ها، هتل‌آپارتمان‌ها، مجتمع‌های جهانگردی و گردشگری، مهمان‌پذیرها، مراکز بوم‌گردی و نظایر آن، فعالیت‌های مرتب با حمل و نقل عمومی مسافر برون شهری اعم از هوایی، جاده‌ای، ریلی و دریایی و همچنین حمل و نقل عمومی مسافر درون شهری از جمله رسته‌های شغلی آسیب دیده از کرونا محسوب می‌شوند.
معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری مشهد تاکید کرد: دفاتر خدمات مسافرتی، گردشگری و زیارتی، واحدهای تولید و توزیع پوشاک و همچنین تولید کیف و کفش، مراکز توزیع آجیل، خشکبار، قنادی، بستنی و آبمیوه، باشگاه‌ها و مجتمع‌های ورزشی و تفریحی، مراکز و مجتمع‌های فرهنگی، آموزشی، هنری و رسانه‌ای و بخش‌های مربوط به تولید، توزیع و فروش صنایع دستی نیز جز ۱۳ رسته شغلی آسیب دیده از کرونا هستند.
میرشاهی اظهار کرد: مؤسسات خصوصی دارای پروانه بهره‌برداری از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در حوزه‌های درمانی و تشخیصی اعم از آزمایشگاهی و پاراکلینیکی فعالیت داشته اند و آموزشگاه‌های رانندگی، آرایشگاه‌ها، سالن‌های زیبایی و گرمابه‌ها نیز مشمول دریافت تسهیلات برای کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا می‌شوند.
او افزود: ۵۹.۵ درصد از واحدهای اقتصادی مشهد در بخش خدمات، ۳۶ درصد در بخش صنعت و ۴.۵ درصد در بخش کشاورزی فعالیت دارند.
معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری مشهد شمار واحدهای صنعتی و معدنی فعال در این شهرستان را نیز چهار هزار و ۴۳۸ واحد دانست و ادامه داد: سه هزار و ۷۵۹ واحد از این تعداد در بخش صنعت، ۵۱۰ واحد در حوزه کشاورزی و صنایع تبدیلی و ۱۶۹ واحد نیز در بخش معدن فعالیت دارند.
منبع: باشگاه خبرنگاران انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آسیب دیده از کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۷۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی

استاندار زنجان گفت: پاداش افزایش تولید به کارگران واحدهای تولیدی باید پرداخت شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، محسن افشارچی امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ با بیان اینکه این کارگران هستند که چرخ تولید را می‌چرخانند و در حقیقت کارگران افسران جنگ اقتصادی هستند، اظهار کرد: موضوعاتی همانند سخت و زیان‌آور بودن باید به صورت ویژه در دستور کار دستگاه‌های ذیربط قرار گیرد.

وی ادامه داد: متأسفانه برخی مشکلاتی که به‌راحتی می‌تواند حل شود به دلیل بی تدبیری سبب ادامه دار بودن مشکل کارگران می‌شود.

استاندار زنجان در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت پیگیری مطالبات کارگران تاکید کرد و افزود: طبقه بندی مشاغل یکی از این موارد است که باید اجرای آن در واحدهای تولیدی راستی آزمایی شود.

افشارچی بر لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی اشاره کرد و ادامه داد: موضوع بهره‌وری هم باید مورد توجه باشد و رویکرد ما این است هر واحدی که بتواند اتفاق خاصی را در حوزه بهره‌وری و توجه به کارگران رقم بزند، در اولویت گره گشایی از مشکلات و مسائل قرار داده شود.

استاندار زنجان با بیان اینکه نباید سودآوری تولید از محل سوبسیدهای انرژی باشد، خاطرنشان کرد: تحقق این موضوع باید از محل بهره‌وری رقم بخورد.

وی با اشاره به اینکه مشکلات کارگران آشنا هستم و در یک هفته اخیر هم در دیدار با کارگران با مشکلات آن‌ها بیشتر آشنا شدم، اضافه کرد: متأسفانه برخی مشکلاتی که به‌راحتی می‌تواند حل شود به دلیل نبود تدبیر ادامه‌دار می‌شود.

کد خبر 750128

دیگر خبرها

  • آغاز نقشه برداری واحدهای آسیب دیده از حریق امامزاده ابراهیم
  • هزینه ۳۵ درصد وجوه سیب‌زمینی انبار شده در اردبیل پرداخت شد
  • حکایتی دیگر از مشکلات متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند
  • سازمان ملل: ۸۵ درصد از مدارس غزه آسیب دیده‌اند
  • استقرار ناوگان امور اجرایی بنیاد مسکن در امامزاده ابراهیم
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • اعزام ۷ اکیپ ارزیاب برای بررسی خسارت حریق در امامزاده ابراهیم(ع)
  • اعزام ۷ اکیپ ارزیاب جهت بررسی خسارات حریق در امامزاده ابراهیم(ع)